ПРОЕКТЪТ

През 2013 ПРЕДЕЛ ООД започна проект, ко-финансиран по Европейска програма - мярка 123 „Добавяне на стойност към земеделски и горски продукти”. Проектът включва изграждането на цех за цех за белене на слънчоглед и цех за печене и пакетиране на слънчоглед и други ядки. Новите предприятия са оборудвани с последни технологии за преработване на слънчоглед.
Нашето благоприятно географско положение, висококачествена продукция и собствени мощности гарантират екологично чист процес и най-високо качество на крайния продукт. Новото предприятие добавя стойност към основната дейност на компанията и увеличава производителния капацитет. 

БЕЛЕН СЛЪНЧОГЛЕД

 

ПРЕДЕЛ изгради и стартира нов цех за почистване, калибриране, белене и сортирне на слънчоглед. Напълно автоматизираното предприятие разполага с 4 производствени линии с капацитет 2 тона на час и модерна система за сортиране, съобразена с най-високите стандарти в индустрията.  

 

Предел постига 99,9% чистота на крайния продукт, използвайки модерни машини и високото качество на собствената си продукция и тази на местни производители.

СЛЪНЧОГЛЕДОВО ОЛИО

Благодарение на ефикасния процес на сортирането, ние подбираме най-подходящите семена за всеки един от преработвателните процеси. 

Най-маслодайният слънчоглед се използва за производството на слънчогледово олио.

ПРЕДЕЛ разработва трети цех, който разполага с преса за производство на натурално, нерафинирано олио. 

 

 

ПЕЧЕНИ И ОВКУСЕНИ ЯДКИ

 

ПРЕДЕЛ разработва нова линия от продукти - печени и овкусени слънчогледови семки, тиквено семе и други ядки, които се предлагат на местния и международния пазар под собствена марка.

 

Новата, автоматизирана линия за печене и овкусяване на ядки е с капацитет 1.5 тона на час. Хомогенният процес гарантира най-висок стандарт на продукта, запазвайки натуралните вкусове, хранителния състав и аромата на семената. 

ПРОЦЕСИТЕ

За нашите партньори:

 

ПРЕДЕЛ ООД търси надеждни партньори на местния и международния пазар:

- Изкупуваме висококачествен суров слънчоглед за белене и печене.

- Продаваме маслодаен слънчоглед.

- Произвеждаме и пакетираме за вашата марка печени ядки.

- Каним всеки, който има интерес в търговията с белен слънчоглед и печени семки и ядки да посети нашата база.